Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Νέα γενιά - διακριτικός Magic3 Gripper

Ο νέος Magic3 Gripper της Rochester Medical USA που διατίθεται από την ΓΕΝΙΚΗ ΧΗΜΙΚΩΝ είναι πλέον πραγματικό γεγονός και αποτελεί την επανάσταση στους υδρόφιλους καθετήρες για διαλείποντα καθετηριασμό

Διακριτικός καθετήρας για διαλείποντα καθετηριασμό, υδρόφιλος, αυτολιπαινόμενος από 100% σιλικόνη με ειδική λαβή no-touch εισαγωγής.

Κατασκευασμένος από 100% σιλικόνη 3ων στρώσεων, διπλώνει και γίνεται pocket size χωρίς να τσακίζει και να καταστρέφεται γιατί η σιλικόνη είναι υλικό που δεν κρατάει μνήμη και επομένως όταν ο χρήστης ξεδιπλώνει τον καθετήρα,  ο καθετήρας επιστρέφει στην αρχική του άρτια κατάσταση. Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης τον μεταφέρει με διακριτικότητα και τον έχει διαθέσιμο προς χρήση οποιαδήποτε στιγμή θελήσει.
Η ειδικά σχεδιασμένη λαβή του «gripper» προσφέρει 1) σταθερό κράτημα κοντά στο άκρο εισαγωγής του καθετήρα με δυνατότητα μετακίνησης της λαβής κατά μήκος του άξονα του καθετήρα για εύκολο χειρισμό και 2) χωρίς επαφή (no-touch) καθαρή τεχνική εισαγωγής.
Η ειδικά σχεδιασμένη λαβή του και η βιοσυμβατότητα και ατραυματική εισαγωγή που προσφέρει η σιλικόνη 3ων στρώσεων τεχνολογίας M3 με την οποία είναι κατασκευασμένος ο σωλήνας του καθετήρα (δεν προκαλεί αλλεργίες, είναι ατοξικός εύκαμπτος και ακολουθεί πλήρως την ανατομία της ουρήθρας χωρίς να την τραυματίζει) τον καθιστούν το πιο κατάλληλο καθετήρα για διαλείποντα καθετηριασμό.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με το προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Έβελυν Μιναρετζή, Urology Product Manager  στο ηλεκτρονική διεύθυνση mine@gcp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: