Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ο ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ MAGIC3 ΓΙΑ ΔΙΑΛΕΙΠΟΝΤΑ ΑΥΤΟΚΑΘΕΤΗΡΙΑΣΜΟ

O διακριτικός γυναικείος Magic3

Διακριτικός γυναικείος καθετήρας για διαλείποντα αυτοκαθετηριασμό της Rochester Medical USA, υδρόφιλος, αυτολιπαινόμενος από 100% σιλικόνη μόλις 15εκατοστών με ειδική «ζώνη χειρισμού» 4εκατοστών για no-touch εισαγωγή.
Κατασκευασμένος από 100% σιλικόνη 3ων στρώσεων, διπλώνει και γίνεται pocket size χωρίς να τσακίζει και να καταστρέφεται γιατί η σιλικόνη είναι υλικό που δεν κρατάει μνήμη και επομένως όταν ο χρήστης ξεδιπλώνει τον καθετήρα,  ο καθετήρας επιστρέφει στην αρχική του άρτια κατάσταση. Χωράει ακόμα και σε μικρό πορτοφόλι ή σε μικρό βραδινό τσαντάκι. Με αυτόν τον τρόπο η χρήστης τον μεταφέρει με διακριτικότητα και τον έχει διαθέσιμο προς χρήση οποιαδήποτε στιγμή θελήσει.
Η ειδικά σχεδιασμένη «ζώνη χειρισμού» στο τμήμα αμέσως μετά τη χοάνη του καθετήρα προσφέρει 1) σταθερό κράτημα κοντά στο άκρο εισαγωγής του καθετήρα για εύκολο χειρισμό καθώς αυτό το τμήμα του καθετήρα δεν λιπαίνεται  και 2) χωρίς επαφή (no-touch) καθαρή τεχνική εισαγωγής.
Η ειδικά σχεδιασμένη «ζώνη χειρισμού» και η βιοσυμβατότητα και ατραυματική εισαγωγή που προσφέρει η σιλικόνη 3ων στρώσεων τεχνολογίας M3 με την οποία είναι κατασκευασμένος ο σωλήνας του καθετήρα (δεν προκαλεί αλλεργίες, είναι ατοξικός εύκαμπτος και ακολουθεί πλήρως την ανατομία της ουρήθρας χωρίς να την τραυματίζει) τον καθιστούν το πιο κατάλληλο γυναικείο καθετήρα για διαλείποντα αυτοκαθετηριασμό.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με το προϊόν και για δωρεάν δείγματα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Έβελυν Μιναρετζή, Urology Product Manager – ΓΕΝΙΚΗ ΧΗΜΙΚΩΝ στο ηλεκτρονική διεύθυνση mine@gcp.gr και στο τηλ. 211504254.

Δεν υπάρχουν σχόλια: