Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥΣ

Ανεξαρτησία, κινητικότητα και ασφάλεια αποτελούν σημαντικούς στόχους. Θέλουμε να είστε σε θέση να απολαύσετε την ελευθερία - σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής σας. Αυτός είναι ο στόχος μας.

Με την τεχνογνωσία μας:
Μαζί θα προχωρήσουμε περαιτέρω, εμείς στη Γενική Χημικών εργαζόμαστε συνέχεια πάνω από 30 χρόνια για την ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων μας σε στενή συνεργασία με χρήστες, γιατρούς, νοσηλευτές, στελέχη νοσοκομείων και χρησιμοποιούμε την γνώση τους και την σωρευμένη εμπειρία τους για να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, τα οποία μπορείτε να δείτε άμεσα στην άψογη ποιότητα των προϊόντων διαχείρισης ελκών Urgo Γαλλίας, στομίας του οίκου Welland Αγγλίας και των ουρολογικών προϊόντων της σειράς C.R.Bard U.S.A.

Οι συμβουλές των ειδικών:
Μπορείτε να μιλήσετε μαζί μας! Η ομάδα υποστήριξης που διαθέτουμε έχει εκπαιδευτεί σε ένα υψηλό επίπεδο τεχνικών και ιατρικών γνώσεων και είναι ενθουσιώδεις για το αντικείμενο τους. Είμαστε στη διάθεση σας για εξατομικευμένες συμβουλές και μπορείτε επίσης να μας μιλήσετε πρόσωπο με πρόσωπο στα γραφεία μας, σε ειδικά για τον σκοπό αυτό οργανωμένες δραστηριότητες ή σε εκθέσεις και σεμινάρια με αυτό το αντικείμενο. ''Ξέρουμε τι λέμε!'' Αυτό είναι το συνθημά μας...
...απλώς αφού καλέσετε το τηλεφωνικό κέντρο 210-6203000 πατήστε το 8 ή το 9 και θα συνδεθείτε με εκπρόσωπο της Γενικής Χημικών που θα σας εξυπηρετήσει.




Δεν υπάρχουν σχόλια: