Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΟΥΡΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΥΡΟΔΟΧΟΥ ΚΥΣΤΗΣ ΤΟΥ

O Magic3 και τώρα ο νεότερος Magic3Gripper υδρόφιλος αυτολιπαινόμενος καθετήρας της Rochester Medical USA που διακινείται από την Γενική Χημικών έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια από τον γνωστό σε όλους μας στο χώρο της αναπηρίας Παναγιώτη Ζούρο, ο οποίος εξηγεί ότι το προϊόν του έχει αλλάξει τη ζωή.

Ο Παναγιώτης Ζούρος είναι πρώην οικοδόμος ο οποίος απέκτησε τετραπληγία κατόπιν σοβαρού εργατικού ατυχήματος.
Ανακάλυψε τον υδρόφιλο αυτολιπαινόμενο καθετήρα της Rochester Medical πριν από 3 χρόνια και συνειδητοποίησε ότι είχε τεράστια θετική επίδραση στη ζωή του.

«Πριν δοκιμάσω τον Magic3 της Rochester είχα απογοητευτεί καθώς χρειάστηκε να αλλάξω 3 φορές τον τύπο υδρόφιλων καθετήρων που χρησιμοποιούσα λόγω σημαντικών προβλημάτων που μου δημιούργησαν. Χάρη στον υδρόφιλο καθετήρα της Rochester εδώ και τρία χρόνια έχω απαλλαγεί από ουρολοιμώξεις, ορχίτιδες, ρήξη αγγείων κτλ.» εξηγεί ο Παναγιώτης Ζούρος και συνεχίζει «Τώρα πια βρίσκομαι σ’ ένα καλό επίπεδο αποκατάστασης χωρίς ν’ ανησυχώ για την διαχείριση της κύστης μου».

Ο Magic3Gripper είναι ένας διακριτικός «pocket size» υδρόφιλος αυτολιπαινόμενος καθετήρας. Ο μόνος καθετήρας εύκαμπτος και βιοσυμβατός από 100% σιλικόνη με ειδική εργονομική λαβή για σταθερή και καθαρή εισαγωγή που ακολουθεί πλήρως την ανατομία της ουρήθρας χωρίς να την τραυματίζει μειώνοντας έτσι σημαντικά τον κίνδυνο ουρολοιμώξεων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: